Thau Barcelona

T. 93 203 01 54 / thaubcn@fundaciocic.org

Com sona el nostre instrument

Com sona el nostre instrument
Com sona el nostre instrument.

Com sona el nostre instrument

Educació Secundària

Àrees
Ciències Naturals, Música i Tutoria.

Metodologia
Treball cooperatiu. Ús d’eines per a construir els instruments.

«El projecte comença amb la construcció dels 4 models d’instruments de percussió, per part dels alumnes de 2n d’ESO, amb l’ajuda del personal de manteniment de l’escola. A continuació estudiaran, des de l’àrea de Naturals les propietats acústiques dels instruments, l’aparell auditiu i la problemàtica de la contaminació acústica.
Posteriorment, per grups de quatre alumnes crearan una partitura, peça musical d’uns 5’ de durada. Caldrà assajar-la bé per tal que el dia de Sant Jordi puguin anar a tocar a les diferents classes i convidar tothom a l’acte inaugural de l’amfiteatre.
Passat Sant Jordi sis grups aniran a fer un concert al vestíbul de Sant Joan de Déu pels nens/es ingressats.
Prèviament s’haurà fet a l’escola una xerrada de sensibilització del què suposa estar malalt, ingressat.. per tal que el concert que farem tingui més sentit. La Xerrada/conferència la vindrà a fer la Tina Parayre, cap de l’àrea de voluntariat de l’Hospital.

Vídeo

Compartir:

Veure'n més

impossible

Impossible is nothing

Betevé ens mostra què és Impossible is nothing, el projecte d’educació física i esport inclusiu de l’escola.

llibres

Recomanem llibres al plató de THAUTV

Amb l’ús del plató de THAUTV els alumnes són capaços d’enregistrar i editar de manera cooperativa el vídeo d’una recomanació oral sobre la lectura d’un llibre de la biblioteca