Thau Barcelona

T. 93 203 01 54 / thaubcn@fundaciocic.org

Totes i tots som l’Antàrtida

Totes i tots som l’Antàrtida
Antártida

Totes i tots som l’Antàrtida

Projecte globalitzat

Àrees
Totes les àrees del currículum

Àrees
Una comissió de 105 alumnes voluntaris de secundària recolzen el treball de les diferents etapes i s’encarregaran de contactar amb les entitats i les persones que durant aquest any i mig estaran vinculades amb el projecte.

Durant el proper any i mig, el projecte Totes i tots som l’Antàrtida serà un gran centre d’interès que permetrà als alumnes de parvulari a secundària treballar de forma significativa sobre l’Antàrtida, descobrir la bellesa d’aquest continent i prendre consciència de l’impacte del canvi climàtic en aquesta zona del planeta. El propòsit d’aquest projecte és, finalment, actuar, prendre decisions que contribueixin a la preservació i millora del nostre entorn, tant del proper com del llunyà. No en va les paraules clau del projecte són “conèixer”, “estimar”, “actuar” i “millorar”.Per fer-ho, tots i totes viurem durant quinze dies del mes de febrer de 2020 l’experiència, de ben segur extraordinària, de participar de ben a prop en una expedició científica a la zona subantàrtica i a l’Antàrtida. Xavier Hernández, mestre d’educació física de Thau BCN, s’afegirà a l’expedició dels Premis Antàrtics (http://www.premiosantarticos.com/). Des de l’Antàrtida, el Xavi establirà connexions diàries amb Thau per compartir amb els alumnes les investigacions que es duen a terme a la zona i també compartirem la realitat de les escoles d’aquelles latituds. D’aquesta manera treballarem la competència global d’una forma significativa i emocionant.

Web: www.antartidathau.org

Premi Antàrtic

Compartir:

Veure'n més

impossible

Impossible is nothing

Betevé ens mostra què és Impossible is nothing, el projecte d’educació física i esport inclusiu de l’escola.

llibres

Recomanem llibres al plató de THAUTV

Amb l’ús del plató de THAUTV els alumnes són capaços d’enregistrar i editar de manera cooperativa el vídeo d’una recomanació oral sobre la lectura d’un llibre de la biblioteca