Thau Barcelona

T. 93 203 01 54 / thaubcn@fundaciocic.org

Projecte de cocreació amb la Fundació Tàpies

Projecte de cocreació amb la Fundació Tàpies
Projecte de cocreació amb la Fundació Tàpies

Espais de parvulari

Educació Primària

“Aquestes petites obres amaguen moltes històries… Una peça de roba de la nostra infància emmarcada en un bell record. Un polsim fugisser de sorra, un trosset subtil de fusta, una gotellada de pigments, empremtes isolades de vernís, bocins de mots i paraules provinents d’ecos… L’infant organitza la matèria i alhora la transforma en un petit quadre que respon a la pregunta: ‘Una peça de roba pot amagar una història?’ Els nens i les nenes de l’escola Thau Barcelona han creat el record de la seva història d’infantesa deixant volar la seva curiositat, a través de l’experimentació, descabdellant i alhora confegint la seva imaginació amb un llenguatge planer farcit de formes, textures i colors. Ens hem apropat a l’obra suggeridora d’Antoni Tàpies des de la quotidianitat personal. I en fer-ho, hem gaudit d’un procés creatiu extraordinari que no oblidarem mai.”

El 4 de juny de 2019 la Fundació Antoni Tàpies ens va cedir el seu auditori per fer una exposició amb les obres dels alumnes de primer de primària.

Es va compartir amb les famílies una trobada en el mateix museu, i es va fer una petita presentació del procés de creació de les 96 obres que composaven l’exposició. Aquesta presentació, va anar a càrrec d’alguns alumnes. Famílies i alumnes van compartir una bona estona de gaudi artístic.

Visca l’Art!

Vídeo de ThauTV: Un objecte pot amagar una història

Exposició a l’Hospital de Sant Joan de Déu: Presentacions

Compartir:

Veure'n més

impossible

Impossible is nothing

Betevé ens mostra què és Impossible is nothing, el projecte d’educació física i esport inclusiu de l’escola.

llibres

Recomanem llibres al plató de THAUTV

Amb l’ús del plató de THAUTV els alumnes són capaços d’enregistrar i editar de manera cooperativa el vídeo d’una recomanació oral sobre la lectura d’un llibre de la biblioteca