Thau Barcelona

T. 93 203 01 54 / thaubcn@fundaciocic.org

Espais de parvulari

Espais de parvulari
Espais parvulari

Espais de parvulari

Educació Infantil

Avaluació
Autoavaluació amb rúbrica de la planificació, la presentació, el contingut i el treball en equip.

Els dimarts, els dijous i els divendres a les 9 h fem espais a Parvulari. El dimarts els nens i nenes trien l’espai al qual aniran durant els tres dies de la setmana. El treball que s’hi fa al llarg de la setmana va evolucionant en funció dels interessos del grup. Hi ha un gran ventall d’espais per triar: tira el dau, taller, contes, mira i toca, despertem el cos, jo vull ser… i arquitectes. A tots s’hi treballa per assolir objectius d’aprenentatge mentre juguen i es relacionen. El fet de triar i de poder trobar-se amb altres infants d’altres classes ajuda a fer persones amb una gran capacitat d’adaptació i més oberts a nivell social.

Tot seguit us deixem un tast dels espais de P-5 que tot just acaben de començar, explicats pels mateixos nens i nenes. Esperem que us agradi!

Compartir:

Veure'n més

fent verd

Fent Verd

Fent Verd és un projecte transversal de l’escola que ofereix als alumnes la possibilitat d’apropar-se quotidianament a l’entorn natural de Thau…

story corner

Story Corner

This project involves the following dimensions: oral communication, reading comprehension, literary, plurilingual and intercultural.