Thau Barcelona

T. 93 203 01 54 / thaubcn@fundaciocic.org

SANDBOX

SANDBOX
Sandbox

SANDBOX

Educació Primària

Àrees
Àrea de coneixement del medi natural i àrea tecnològica.

Metodologia
L’experiència Sandbox s’ha consolidat com un element capaç de capgirar positivament l’interès dels alumnes envers els aprenentatges pel que fa als aspectes de la geografia. Continguts com: les corbes de nivell, el perfil topogràfic, el desnivell, els agents geològics, l’erosió, el transport i sedimentació de materials, el paisatge, l’acció humana i tants d’altres són experimentats de forma pràctica a través de la Realitat Augmentada (AR).

Organitzats en comunitat d’aprenentatge amb la participació dels alumnes, de l’equip de mestres, l’equip de manteniment i l’equip d’informàtics de l’escola es va fer possible la construcció del dispositiu Sandbox. Disposar d’aquest dispositiu a cicle superior de primària, ha permès la coneixença de la realitat augmentada entre els nostres alumnes. Així mateix, també ha permès conèixer totes les seves possibilitats: aprofundir en els continguts relacionats amb el tema del relleu de la terra, consolidar el mètode científic d’observació, d’elaboració d’hipòtesis i de verificació experimental, explicar de manera clara i entenedora el procés de canvi que s’observa en un paisatge creat i analitzar els motius dels desbordaments de rieres.

Compartir:

Veure'n més

impossible

Impossible is nothing

Betevé ens mostra què és Impossible is nothing, el projecte d’educació física i esport inclusiu de l’escola.

llibres

Recomanem llibres al plató de THAUTV

Amb l’ús del plató de THAUTV els alumnes són capaços d’enregistrar i editar de manera cooperativa el vídeo d’una recomanació oral sobre la lectura d’un llibre de la biblioteca